“Werken aan de zwakste schakel”

Fysiofitness en Fysiotherapie in Utrecht

Fysiotherapie

Fysio Motivati heeft een uitgebreid aanbod aan behandelmethoden en therapieën. Voor fysieke klachten en bewegingsklachten als gevolg van overbelasting, ziekte, een (sport)blessure, revalidatie na een operatie of een incident zoals een val of een ongeluk. Samen met jou gaan we aan de slag om de klachten op te lossen. Bij onze locatie voor fysiotherapie in Utrecht kun je terecht met of zonder verwijzing van je huisarts.

Fysiofitness

Iedereen heeft baat bij fitness, maar soms heb je extra begeleiding nodig. Bij Fysio Motivati in Utrecht kun je aan de slag met Fysiofitness, trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Bijvoorbeeld bij klachten aan gewrichten en spieren zoals rug-, knie- schouderklachten. Of gewoon wanneer je beter wilt leren bewegen of sporten.

Valpreventie

Ben je onzeker of heb je last van je evenwicht? Fysio Motivati geeft speciale trainingen op om de juiste manier te leren vallen, geschikt voor jong en oud, sporter en niet-sporter. Krijg meer zelfvertrouwen met onze valtrainingen op een speciale mat. Niet alleen het vallen maar ook op een juiste manier leren opstaan komt aan bod.

Training

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Maak nu een afspraak!